formatie, formatii nunta, muzicanti nunta

Galerie video cu Formatia ANTREN

 Galerie video cu Formatia ANTREN

galerie video cu formatia antren - video formatii nuntaO galerie video cu formatia ANTREN este disponibila in aceasta sectiune. De fapt, sunt mici si diferite secvente video, veti gasi „din toate cite un pic…”

Videoclipurile nu sunt realizate „gen profesional”, sunt mici secvente din cadrul evenimentelor la care am participat, in timp si in diferite locatii. Asadar, este posibil sa vi se para ca sunetul nu este de cea mai buna claritate, aceasta depinzind, de la caz la caz, de camera video cu care s-au filmat secventele respective, acustica locatiei respective, etc. Click pe fiecare video ce va intereseaza, pentru initializare, si video se va activa. Daca player-ul nu va functiona (depinde de browser-ul dvs.) gasiti la acest link o alta posibilitate de vizualizare.

Auditie / Vizionare placuta !

 

Galerie video cu Formatia ANTREN, video live nunta, nunta live Mioveni, nunta live Pitesti, video formatii nunta. Colaje sarba, colaje ascultare petrecere. Video live cu formatii din Pitesti sau Bucuresti, colaje hora cu Formatia ANTREN. Colaje sarba cu Formatia ANTREN, colaje ascultare. Petrecere cu Formatia ANTREN, colaje ambient, colaje blues
No results.
TitleVotesRatingReview
SEO
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (10 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +8 (from 8 votes)
Galerie video cu Formatia ANTREN, 10.0 out of 10 based on 10 ratings

2 comentarii

 1. 08/18/2014    

  Una dintre formatii nunta reusite ale momentului. Poate puteti ajunge si pe la Valcea.
  Succes!

  • admin admin
   08/29/2014    

   Multumim,

   am fost si vom mai veni pe la Valcea cu formatia ANTREN !

   Stima,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *