formatie, formatii nunta, muzicanti nunta

Formatii nunta Bucuresti

 

nunta in Bucuresti cu formatia Antren, formatii nunta Bucuresti

 

FORMATII NUNTA BUCURESTI

Formatii nunta Bucuresti – muzica populara si usoara la nunta in Bucuresti – formatia ANTREN

Sunt multe formatii de nunta in BucurestiFormatia ANTREN promite sa fie o formatie de nunta din Bucuresti, de top, si va garanteaza ca va va oferi programe muzicale deosebite, pentru petreceri de neuitat, la nunta, botez, aniversari, etc.  in Bucuresti. O „nunta de Bucuresti” este intotdeauna o provocare si suntem onorati sa va fim aproape ! Capitala e… capitala si la capitolul acesta, bucurestenii stiu, si stiu bine, sa se distreze !

Muzica populara la nunta in Bucuresti

Antrenul este asigurat, atit prin programul nostru, deosebit, prin prestatiile live ale membrilor formatiei noastre, prin repertoriul abordat si prezenta scenica ! Muzica populara la o nunta traditionala romaneasca este, ar trebui sa fie, pe primul loc in ceea ce priveste repertoriul unei formatii buna de nunta. Repertoriul romanesc este vast si iti ofera posibilitati nelimitate de interpretare !

Muzica usoara la nunta in Bucuresti

Interpretam piese de muzica usoara din repertoriul romanesc si international – vezi pagina de repertoriu. Interpretam piese de muzica usoara care se preteaza pentru dansul de deschidere al nuntii.

Lautari la nunta Bucuresti

La orice petrecere, muzica lautareasca live este apreciata, ascultata, simtita si traita, in mod deosebit ! Formatia ANTREN poate asigura la nunta ta program de muzica lautaresca in Bucuresti.

Formatia ANTREN dispune de sonorizare performanta, brand Dynacord PM, accesorii (lumini gen laser, masina de fum), astfel incit sa asiguram la fiecare eveniment un sunet de calitate, cu aparatura de top dar si o ambianta frumoasa. Pentru detalii despre dotarea tehnica accesati aici.

NU cantam manele, va rugam sa ne ….scuzati !

formatii nunta  - Formatia Antren pe Facebook

Formatii nunta din Bucuresti pe Facebook

formatii nunta Bucuresti, formatie nunta Bucuresti, lautari Bucuresti, muzicanti Bucuresti, muzica nunta Bucuresti, formatii bune nunta,formatii ieftine

Formatia ANTREN la restaurant CASA LATINA in Bucuresti

tags:  formatii nunta Bucuresti, formatie nunta Bucuresti, lautari Bucuresti, muzicanti Bucuresti, muzica nunta Bucuresti, formatii bune nunta Bucuresti, formatii ieftine Bucuresti, pret nunta Bucuresti
  No results.
TitleVotesRatingReview
SEO
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *