formatie, formatii nunta, muzicanti nunta

DOTARE TEHNICA

Dotare tehnica

 formatii nunta - bulet DA, un lucru trebuie sa spunem de la inceput si sa se inteleaga destul de clar si raspicat: poti canta “ultimul racnet” dar, daca nu te ajuta… scula, adica dotarea tehnica , ce faci ?

formatii nunta - bulet Asta e ! Incepind de la preluarea sunetului, si pina la amplificarea sa, suntem pregatiti cu aparatura de calitate, dotare tehnica de ultima generatie. Doar daca spunem brand Dynacord, Electrovoice, Shure, Korg PA3x , etc credem ca e de ajuns !

[nggallery id=2]

formatii nunta - bulet Dispunem de dotare tehnica, echipament capabil sa faca fata situatiei din teren iar cei care sunt de meserie, si cunosc, stiu ca atunci cind spui Dynacord spui de fapt: sunet de inalta calitate, chiar si pentru cele mai pretentioase urechi, pentru cei mai exigenti melomani !

PRELUARE VOCE

formatii nunta - bulet Dispunem in dotare de microfoane fara fir Electro-Voice si Shure Beta, microfoane cu fir (aceleasi brand-uri). La ora actuala sunt considerate echipamente de top ! Alaturat imagini cu acestea, in galeria foto.

AMPLIFICARE

formatii nunta - bulet Dynacord PowerMate 1002 este solutia ideala pentru astfel de activitati – se spune ca nu te numesti muzicant adevarat daca nu ai asa ceva in trusoul tau, in dotare tehnica ! Este un puternic mixer amplificat cu multiple facilitati si reglaje. Este foarte versatil si este o piesa de foarte mare incredere !

BOXE ELECTROACUSTICE

formatii nunta - buletAlte piese de rezistenta sunt 4 bucati boxe Electrovoice ZX5, prietenii stiu de ce ! Deasemenea, si alte 2 performante boxe amplificate RCF. In total, o putere foarte mare. Wow ! Stati linistiti si fiti convinsi ca stim unde sunt butoanele de volum, am putea sa le dam spre maxim, dar bunul simt ne obliga sa pastram o “decenta acustica” in asa fel incit a doua zi sa nu ne vorbiti de rau…

INSTRUMENTE MUZICALE

formatii nunta - buletIn principal, sound-ul nostru este dat si sustinut de NOUA clapa KORG PA3xPRO, Professional Aranger care este atent echipata cu toate ritmurile necesare asigurarii programului petrecerii dumneavoastra. Deasemenea, si ceilalati membrii ai formatiei participa la amprenta sonora prin intermediul instrumentelor pe care le manuesc cu maiestrie !

EFECTE SPECIALE

LASERE:

formatii nunta - buletAcestea sunt un capitol aparte si, de departe, la fel de interesant. Sunt efectele laser care participa din plin si convingator la crearea mediului ambiant in locatia unde se desfasoara evenimentul dumneavoastra!

MASINA DE FUM:

formatii nunta - buletNimic nu poate pune mai bine in evidenta feeria laserelor ca efectul lasat de razele multicolore ale laserelor cind trec prin mediul de fum. De fapt, este vorba de un fum special, o glicerina parfumata, care nu afecteaza ochii sau respiratia. Este uimitor efectul lor !

MOMENTUL PAUZELOR:

formatii nunta - buletAvem bunul simt si va spunem franc: da, luam si pauza! De ce ? Simplu, doar nu suntem niste roboti, niste masini care se pornesc si se opresc doar cind le scoti din priza…  Sa nu va incredeti in cei care va spun ca nu o sa faca si pauze… Pana la urma, e normal sa trebuiasca sa faci si o pauza, un respiro de 10 minute, intre 2-3 ore de cantat, chiar si pentru invitati e benefic. Invitatii mai si dicuta intre ei ! NU va fie teama, ne-am gindit si la asta si avem in dotare un aparatura cu ajutorul caruia putem asigura un fond ambiental in aceste pauze, atat cit sa puteti discuta un pic in liniste.

TRANSPORT:

formatii nunta - buletDesigur ca aceasta dotare tehnica, toate aceste echipamente si accesorii, trebuie transportate cu ceva, indiferent ca petrecerea. Stati linistiti, de asta ne ocupam tot noi ! Dispunem de transport propriu, nu trebuie sa aveti dvs. si grija asta. Si asa, aveti destule pe cap la un eveniment… Iata cum, in felul acesta, am luat si aceasta grija de pe umerii tai si nu mai trebuie sa stai stresat ca trebuie sa ai grija si de transportul nostru! O dotare tehnica de exceptie !

De aici si pana a ajunge la tine, drumul este mai scurt decat crezi. Nu trebuie decat sa accesezi pagina de contact.

formatii nunta - buletMult succes, sa fie cu noroc, si nu uita : DACA VREI MUZICA BUNA, PUNE MANA DE NE SUNA, SI ANTREN AI PE MASURA !!!

tags: dotarea tehnica a formatiei antren, amplificare, boxe electrocustice, microfoane, transport formatii nunta, instrumente muzicale, dotare tehnica, dotare tehnica pentru nunta

dotare formatia antren nunti bucuresti

dotarea tehnica a formatiei antren, dotare formatii, amplificare, boxe electrocustice, microfoane, transport formatii nunta, instrumente muzicale, dotare tehnica

No results.
TitleVotesRatingReview

SEO
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
DOTARE TEHNICA, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *